Tule kokemaan tuokio henkimaailman seurassa

Toimin henkimaailman ohjauksessa Energianvälittäjänä. Energianvälityksen aikana toimin tarvittaessa meediona tai selvänäkijänä.

Välitän universaalia, korkeaa ja puhdasta energiaa kanssakulkijoilleni. Välittämäni Energia on asiakkaalle juuri siihen hetkeen tarkoitettua. Tapahtuman aikana kanavoin/välitän viestejä meitä ympäröivästä henkimaailmasta. Paikalle voi saapua joku edesmennyt tai minulle voidaan näyttää asiakkaan menneitä elämiä, joilla on jokin sanoma tähän hetkeen.

Energia virtaa kauttani ja käsieni avulla ohjaan sen kohteeseensa joko asiakkaan auran kautta tai koskettaen. Tapahtumassa universaalienergia täyttää mahdollisen energiavajeen asiakkaan kehossa ja usein olo on tapahtuman jälkeen rentoutunut, mutta kuitenkin energinen. Kehon energioiden tasapainottuessa, asiakkaan fyysinen ja henkinen olotila harmonisoituvat. Energia voi olla myös hoitavaa, jolloin esim. mahdolliset kiputilat lievittyvät.

Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse ja varaa aika.


Kanavoitu Energian välitys:

Asiakas makuulla hoitopöydällä.

Kesto 60 minuuttia, hinta 50 € (sis. alv.), vain käteismaksu.


Koulutus- ja kurssipäivät

Pyrin silloin tällöin kutsumaan osaavia ja mielenkiintoisia ihmisiä Joensuuhun tuomaan oman tietämyksensä ja tarjontansa ulottuvillesi.

Tulevista vierailijoista ja tarjonnasta löydät tiedot "Tapahtumat" -osiosta.